Logo

Appelsinsalat, fin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 Personer

1 dl vand
¾ dl sukker
8 appelsiner
3-4 spsk orangelikør

Kog vand og sukker og lad denne sukkerlage koge i 2 min. Hæld den op i en skål og lad den køle.
Pil appelsinerne på en tallerken med en skarp kniv, så al skallen - også det hvide- forsvinder.
Skær både ud af dem ved at skære på begge sider af hinderne. På denne måde bliver bådene fine og nemme at spise.
Læg appelsinbådene i sukkerlagen og hæld den appelsinsaft, der er på tallerknen i. Smag til med appelsinlikør og stil salaten koldt nogle timer inden serveringen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her