Logo

Appelsinsorbet med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 dl yoghurt naturel
Reven skal af 2 appelsiner
2 dl appelsinsaft
2 spsk sukker
2 æggehvider
225 g hindbær

Kom yoghurten, appelsinskal, appelsinsaft og 1 spsk sukker i en blender og blend det. Kom det i isterningebakker og frys det ca. 30 minutter. Kom det så i en skål og pisk det igennem og kom det tilbage i isterningbakkerne. Efter ½ time tages sorbeten ud af fryseren og der røres æggehvider i som først er pisket til skum med resten af sukkeret. Frys igen. Lad isen tø ca. 10 minutter før servering og server med hindbær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.735 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her