Logo

Appelsinsorbet med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

2 dl yoghurt
reven appelsinskal fra 2 appelsiner
2 dl appelsinsaft
2 spsk sukker
2 æggehvider
250 g jordbær

Kom yoghurt, appelsinskal, appelsinsaft og 1 spsk sukker i en blender og blend det. Kom det i en isterningebakke og frys 30 minutter. Kom det i en skål og pisk det igennem og frys igen. Pisk æggehviderne stive og rør det i sorbeten med resten af sukkeret og frys den igen. Lad isen tø ca. 10 minutter før den serveres med friske jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikoser under sabayonnedækkeAbrikoser under sabayonnedække er en meget smagsfuld og delikat dessert, som skal nydes...
• KirsebærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Toast med pærer og sveskerMed et par skiver daggammelt brød kan du nemt sætte en lækker, lille dessert på bordet....
• Sorbet Cordon bleuEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!