Logo

Appelsinsorbet med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

2 dl yoghurt
reven appelsinskal fra 2 appelsiner
2 dl appelsinsaft
2 spsk sukker
2 æggehvider
250 g jordbær

Kom yoghurt, appelsinskal, appelsinsaft og 1 spsk sukker i en blender og blend det. Kom det i en isterningebakke og frys 30 minutter. Kom det i en skål og pisk det igennem og frys igen. Pisk æggehviderne stive og rør det i sorbeten med resten af sukkeret og frys den igen. Lad isen tø ca. 10 minutter før den serveres med friske jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.515 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt rabarber med vanilje-tykmælk˜Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1...
• Lune frugtspid med isSlut en middag af med at stege lidt frugt på grillens eftervarme. Det er hyggeligt og...
• Kold chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os