Logo

Appelsinsurprise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

6 store appelsiner
2 æggehvider
2 spsk sukker
Marengs:
2 æggehvider
100 g sukker
hakkede mandler

Appelsinerne skæres i den ene ende, så de kan stå lige. Et stort låg skæres af, saften presses ud og fryses til grødis. 2 æggehvider piskes meget stive, sukker tilsættes og massen blandes i grødisen. Røres godt sammen og fordeles i de udhulede appelsiner, stilles i et fad og fryses. Kan fryses i flere måneder.
2 æggehvider piskes meget stive, halvdelen af sukkeret piskes i, mens resten vendes i med en ske. En top marengs kommes på hver frossen appelsin og hakkede mandler drysses over. Stilles i et fad i ovnen ved 250ºC i ca. 6 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamelkurv med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananasfromage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med limeKoldskål med smag af vanilje er en lækker koldskål med frisk sommer smag af lime. En...
• Karamelkurv med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os