Logo

Appelsinsurprise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

6 store appelsiner
2 æggehvider
2 spsk sukker
Marengs:
2 æggehvider
100 g sukker
hakkede mandler

Appelsinerne skæres i den ene ende, så de kan stå lige. Et stort låg skæres af, saften presses ud og fryses til grødis. 2 æggehvider piskes meget stive, sukker tilsættes og massen blandes i grødisen. Røres godt sammen og fordeles i de udhulede appelsiner, stilles i et fad og fryses. Kan fryses i flere måneder.
2 æggehvider piskes meget stive, halvdelen af sukkeret piskes i, mens resten vendes i med en ske. En top marengs kommes på hver frossen appelsin og hakkede mandler drysses over. Stilles i et fad i ovnen ved 250ºC i ca. 6 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokolademousseChokolademousse er en kendt klassiker fra dessertkøkkenet og den er nem og enkel at lave i...
• Papaya og passionsfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cremeost med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademandelkage, bagtLækker chokoladekage der indeholder både lys chokolade, mørk chokolade og mandler. Perfekt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!