Logo

Appelsin-surprise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 store appelsiner
2 æggehvider
2 spsk sukker
 
Marengs:
2 æggehvider
100 g sukker
hakkede mandler
 
Appelsinerne skæres i den ene ende, så de kan stå lige.
Et stort låg skæres af, saften presses ud og fryses til grødis.
2 æggehvider piskes meget stive, sukker tilsættes og massen blandes i grødisen.
Røres godt sammen og fordeles i de udhulede appelsiner, stilles i et fad og fryses.
Kan fryses i flere måneder.
2 æggehvider piskes meget stive, halvdelen af sukkeret piskes i, mens resten vendes i med en ske.
En top marengs kommes på hver frossen appelsin og hakkede mandler drysses over.
Stilles i et fad i ovnen ved 250°C i ca. 6 min.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?