Logo

Appelsin-surprise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 store appelsiner
2 æggehvider
2 spsk sukker
 
Marengs:
2 æggehvider
100 g sukker
hakkede mandler
 
Appelsinerne skæres i den ene ende, så de kan stå lige.
Et stort låg skæres af, saften presses ud og fryses til grødis.
2 æggehvider piskes meget stive, sukker tilsættes og massen blandes i grødisen.
Røres godt sammen og fordeles i de udhulede appelsiner, stilles i et fad og fryses.
Kan fryses i flere måneder.
2 æggehvider piskes meget stive, halvdelen af sukkeret piskes i, mens resten vendes i med en ske.
En top marengs kommes på hver frossen appelsin og hakkede mandler drysses over.
Stilles i et fad i ovnen ved 250°C i ca. 6 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bedstemors kagePrøv denne opskrift på Bedstemors kage, der er super nem at lave. Server gerne til kaffen...
• Marengsbunde med jorbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær med yoghurtskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bedstemorkage - diabetikerPrøv Bedstemorkagen der laves med æblemos, som et slags marengslåg. I kagen skal der ikke...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os