Logo

Appelsin-surprise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 store appelsiner
2 æggehvider
2 spsk sukker
 
Marengs:
2 æggehvider
100 g sukker
hakkede mandler
 
Appelsinerne skæres i den ene ende, så de kan stå lige.
Et stort låg skæres af, saften presses ud og fryses til grødis.
2 æggehvider piskes meget stive, sukker tilsættes og massen blandes i grødisen.
Røres godt sammen og fordeles i de udhulede appelsiner, stilles i et fad og fryses.
Kan fryses i flere måneder.
2 æggehvider piskes meget stive, halvdelen af sukkeret piskes i, mens resten vendes i med en ske.
En top marengs kommes på hver frossen appelsin og hakkede mandler drysses over.
Stilles i et fad i ovnen ved 250°C i ca. 6 min.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?