Logo

Appelsin-sveske trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fyld:
50 g makroner

Frugt:
150 g svesker
1 ½ dl kogt, koldt vand
1 spsk sukker
½ tsk citronsaft
½ dl sherry
10 mandler
2 appelsiner
2 spsk sukker

Creme:
¼ liter fløde
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 spsk cremepulver

Pynt:
1 dl piskefløde, pisket til skum

De skyllede svesker udblødes i kogt, koldt vand 6-12 timer. De koges sagte 10 min. i udblødningsvandet, tilsat sukker, citronsaft og sherry. Sveskerne udstenes og kan fyldes med skoldede, smuttede mandler. Kompotten hældes over makronerne. Fløde, æggeblommer, sukker og cremepulver røres sammen og gives et opkog. Cremen afkøles i ro og røres blød. Cremen hældes på sveskerne, dækkes med flødeskum og appelsinskiver, drysset med sukker.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?