Logo

Appelsintrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 appelsiner
2 æg
50 g sukker
1 tsk Maizena
1 spsk citronsaft
20 små makroner
½ dl orangelikør

Pisk æggene sammen med sukker i en lille gryde og tilsæt revet skal og saft af én appelsin, majsstivelse samt citronsaft. Pisk cremen ved svag varme eller over vandbad, til den tykner - den må ikke koge. Hæld hurtigt cremen til afkøling i en skål. Vend makroner i likøren, bræk dem lidt i stykker og læg halvdelen af dem i bunden af fire portionsglas. Skær skrællen af de to andre appelsiner og skær frugtkødet i skiver. Læg appelsinskiverne oven på makronerne. Pynt med lidt appelsin- og skal på toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandekager med sharonfrugtpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Colombo CoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RababertrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med sharonfrugtpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!