Logo

Appelsinvincremesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
1 helt æg
2 spsk sukker
saft af 1 appelsin eller citron
1 dl hvidvin

Æggeblommerne og et helt æg piskes let og skummende med sukker, derefter tilsættes saft og vin.
Cremen varmes over meget svag varme eller i vandbad uden at koge. Der piskes i cremen, til den skummer.
Anden frugtsaft og vin kan anvendes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• LemonpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommekompot med appelsin og kardemommeHer er opskriften på en lækker blommekompot med appelsin og kardemomme. Server den som...
• Marineret mørbrad + JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Le Blanc- Manger de Pomme-Reinette au CaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os