Logo

Appelsinvincremesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
3 æggeblommer
1 helt æg
2 spsk sukker
saft af 1 appelsin eller citron
1 dl hvidvin

Æggeblommerne og et helt æg piskes let og skummende med sukker, derefter tilsættes saft og vin.
Cremen varmes over meget svag varme eller i vandbad uden at koge. Der piskes i cremen, til den skummer.
Anden frugtsaft og vin kan anvendes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?