2 appelsiner 
2 dl piskefløde 
7 blade husblas 
1 spsk sukker 
½ tsk vaniljesukker 
350 ml yoghurt naturel 
10 hasselnøddekerner 
2 spsk konsentreret appelsinjuice
  
Appelsinerne skrælles, og der skæres 2 pæne skiver fra til pynt. 
Resten af appelsinerne skæres i små stykker. 
Husblasen udblødes i koldt vand. 
Yoghurten røres med sukker, vaniljesukker, appelsinstykker og juice. 
Tag husblasen op af vandet, og smelt det med det vand der hænger ved. 
Rør den smeltede husblas i yoghurten og smag til med sukker. 
Lad det stå et øjeblik og vend den stiftpiskede fløde i. 
Hæld fromagen i en skål og sæt den i køleskabet til den er stiv, mindst 1 time. 
Anret i portionsskåle og pynt med hasselnødder og halve appelsinskiver.