Logo

Appelsin-yoghurt fromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 appelsiner
2 dl piskefløde
7 blade husblas
1 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
350 ml yoghurt naturel
10 hasselnøddekerner
2 spsk konsentreret appelsinjuice
 
Appelsinerne skrælles, og der skæres 2 pæne skiver fra til pynt.

Resten af appelsinerne skæres i små stykker.
Husblasen udblødes i koldt vand.
Yoghurten røres med sukker, vaniljesukker, appelsinstykker og juice.

Tag husblasen op af vandet, og smelt det med det vand der hænger ved.

Rør den smeltede husblas i yoghurten og smag til med sukker.
Lad det stå et øjeblik og vend den stiftpiskede fløde i.
Hæld fromagen i en skål og sæt den i køleskabet til den er stiv, mindst 1 time.
Anret i portionsskåle og pynt med hasselnødder og halve appelsinskiver.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.821 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?