Logo

Avocado- og bananmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

2 modne avocadoer
1 banan
1 æggehvide
2 tsk frisk limesaft
2 spsk ahornsirup

Del avocadoerne og tag stenene ud.
Grav frugtkødet ud med en ske og læg det i en skål.
Mos avocado kødet omhyggeligt med en gaffel. Mos også bananerne og rør det sammen til en jævn masse. Tilsæt limesaft og ahornsirup og bland det godt. Du kan også mose det hele i en køkkenmaskine.
Pisk æggehviden til hårdt skum og vend forsigtigt skummet i avocadoblandingen.
Fordel mousseen i portionsskåle og stil dem i køleskabet i ca 1 time inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her