Logo

Avocado og druesalat med lun gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Soignon hvid gedeost er en fransk gederulle med hvid skimmel. Når osten er frisk, er den fast og mild Senere bliver konsistensen blødere og smagen kraftigere. Lad der gå 'ged i den'

6 skiver Soignon hvid gederulle (a 2-3 cm),

3 skiver ciabattabrød eller lignende

smør

3 dl grønne druer

4 små avocadoer

1 bakke rucolasalat.

Dressing:

4 spsk hvidvinseddike

2 spsk akaciehonning

2 spsk grov sennep

salt.

*

Sæt ovnen på 225°C.

Skær osten i 6 skiver og del hver brødskive i to og smør dem.

Læg osten på brødet og stil på en bradepande.

Skær druerne i skiver og tag avocadokødet op med teske.

Bland dressingen og smag til med lidt salt.

Gratiner osten indtil den får en anelse farve og begynder at smelte - hold øje efter 5 minutter.

Kom druer, avocado og lidt rucolasalat på hver tallerken.

Dryp dressing over og top med brød og ost.

Tips: Soignon hvid gedeost er en fransk gederulle med hvid skimmel. Når osten er frisk, er den fast og mild Senere bliver konsistensen blødere og smagen kraftigere.

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?