Logo

Avocadodessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer
2 avocadoer, godt modne
1 spsk citronsaft
3 spsk flormelis
½ dl portvin
2 ½ dl piskefløde

Avocadoerne halveres og stenen tages ud. Avocadokødet skrabes ud med en ske og pureres med citronsaft.
Fløden piskes stiv og blandes i mosen, hvori flormelis og vin er irørt.
Desserten serveres meget kold i avocadoskallerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her