Logo

Avocadodessert 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 avocado
1 citron
1 liter piskefløde
2-3 spsk flormelis
1 glas sherry
 
Skær avokadoerne i halve og fjern stenene.
Skær frugtkødet fra skallerne og purér det med saft fra citronen.
Pisk fløden og smag til med flormelis, derefter bl. flødeskum og avokadopuré forsigtigt sammen.
Tilsæt sherry og kom moussen i avokadoskal.
Tips: Det ser lækkert ud hvis der bruges en flødeskumssprøjte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.842 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her