Logo

Avocadodessert 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 avocado
1 citron
1 liter piskefløde
2-3 spsk flormelis
1 glas sherry
 
Skær avokadoerne i halve og fjern stenene.
Skær frugtkødet fra skallerne og purér det med saft fra citronen.
Pisk fløden og smag til med flormelis, derefter bl. flødeskum og avokadopuré forsigtigt sammen.
Tilsæt sherry og kom moussen i avokadoskal.
Tips: Det ser lækkert ud hvis der bruges en flødeskumssprøjte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Isbombe MarquiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert med kanelcremeEfter god simremad er det godt med friske æbler til dessert
• Smørkage af wienerbrødsdejKage vækker altid glæde, og med denne klassiske smørkage får du hele 10 stykker
• Risengrød - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os