Logo

Azukibudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 kop azukibønner
2,5 kop vand
1/8 tsk salt
1 tsk (med top) kouzou/arrowroot

Kog azukibønnerne møre, opløs kouzouen i 3 spsk koldt vand og hæld langsomt i bønnerne under konstant omrøring, indtil buddingen stivner og bliver tyk.
Hældes i en våd skål og afkøles.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.040 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
• Jordbærkoldskål 3Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvor perfekt det harmonerer
• Øllebrød med æblesorbetNyd en lækker øllebrød med frisk æblesorbet som dessert
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!