Logo

Azukibudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kop azukibønner
2,5 kop vand
1/8 tsk salt
1 tsk (med top) kouzou/arrowroot

Kog azukibønnerne møre, opløs kouzouen i 3 spsk koldt vand og hæld langsomt i bønnerne under konstant omrøring, indtil buddingen stivner og bliver tyk.
Hældes i en våd skål og afkøles.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.188 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?