Logo

Bær- og mandelclafoutis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bær- og mandelclafoutis

Den klassiske franske efterret er lynhurtig at tilberede.

 

400 g brombær, blåbær og hindbær

Dej:

50 g fintmalede mandler

2 spsk hvedemel

1,25 dl rørsukker

2 æg

2 æggeblommer

2,5 dl piskefløde

 

Stil ovnen på 200°C.

Fordel bærrene på bunden af et ildfast fad ca 24 cm i diameter.

Rør de øvrige ingredienser til en jævn dej.

Hæld over bærrene.

Bag midt i ovnen ca. 40 min, til tærten er hævet lidt og er gylden­brun.

Serveres lun.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.074 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm roquefort-kage med pærer i vinaigretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær marineret i citrongræssirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblepandekager med rosinerPandekagedejen er rørt med revne æbler og rosiner og krydret med kanel. Server med en god...
• Varm roquefort-kage med pærer i vinaigretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os