Logo

Bær og frugter i sabayonne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g blandet bær og frugter
1 dl past. æggeblommer
1 dl hvidvin eller mousserende vin
1/2 dl sukker
1/2 stang vanilje
evt. frugtlikør
 
Bær og frugter renses, og eventuelle sten fjernes.
Frugterne skæres i stykker, så de har samme størrelse som bærrene.
Æggeblommer samt vin og sukker piskes sammen, og det legeres over vandbad til en tyk og cremet konsistens.
Den smages til med vaniljemarv og eventuelt lidt frugtbrændevin.
Bær og frugter blandes og skylles eventuelt i lidt mousserende og fordeles derefter i fem dybe tallerkener.
Derefter fordeles saucen over bærrene, og de gratineres under grill eller med en gasbrænder i cirka 2 1/2 minutter, sådan at der dannes en gylden farve på toppen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 929 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Orangeis med lun nøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Citronlikørcreme i små vandbakkelser med hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PrinsesserisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Orange-chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os