Logo

Bær med yoghurtskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En hurtig dessert, der smager syndigt godt. Brug hindbær, brombær, multebær eller boysenbær.
 
2 pasteuriserede æggehvider
½-1 dl flormelis
2 dl yoghurt naturel
8 dl bær
 
Pisk æggehviderne stive, vend flormelis og yoghurt i.
Fordel bærrene i 4 portionsglas og top med yoghurtskummet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanillepocherede æbler med MarsalacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk kalvegryde + BananfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekompot med amarettiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanillepocherede æbler med MarsalacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!