Logo

Bær med yoghurtskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En hurtig dessert, der smager syndigt godt. Brug hindbær, brombær, multebær eller boysenbær.
 
2 pasteuriserede æggehvider
1/2-1 dl flormelis
2 dl yoghurt naturel
8 dl bær
 
Pisk æggehviderne stive, vend flormelis og yoghurt i.
Fordel bærrene i 4 portionsglas og top med yoghurtskummet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ost på franskSaint Agur er en mild og cremet blåskimmelost fra Beauzac i Auvergne regionen, som har...
• Citronpie med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pære med hvid darjeeling og kakaosorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ost på franskSaint Agur er en mild og cremet blåskimmelost fra Beauzac i Auvergne regionen, som har...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os