Logo

Bær med yoghurtskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En hurtig dessert, der smager syndigt godt. Brug hindbær, brombær, multebær eller boysenbær.
 
2 pasteuriserede æggehvider
½-1 dl flormelis
2 dl yoghurt naturel
8 dl bær
 
Pisk æggehviderne stive, vend flormelis og yoghurt i.
Fordel bærrene i 4 portionsglas og top med yoghurtskummet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her