Logo

Bær med vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g bær
Vanillecreme:
1 spsk Maizena
40 g sukker
2 æg
2 1/2 dl mælk
2 tsk vaniljesukker
1 1/2 dl piskefløde

Skyl bærrene og lad dem afdryppe i en sigte.
Vanillecreme: Pisk Maizena, sukker, æg, mælk og vanilje sammen.
Kog cremen ved svag varme under konstant piskning i ca. 3 min.
Afkøl cremen.
Pisk fløden til skum og vend den i den afkølede creme.
Server bærrene med vaniljecremen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.222 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AnanasrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Korsikansk ostekage med karamelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan-Daim kageSpændende version af en traditional chokoladekage i det der bruges Daimchokolade der giver...
• AnanasrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os