Logo

Bær med vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g bær
Vanillecreme:
1 spsk Maizena
40 g sukker
2 æg
2 ½ dl mælk
2 tsk vaniljesukker
1 ½ dl piskefløde

Skyl bærrene og lad dem afdryppe i en sigte.
Vanillecreme: Pisk Maizena, sukker, æg, mælk og vanilje sammen.
Kog cremen ved svag varme under konstant piskning i ca. 3 min.
Afkøl cremen.
Pisk fløden til skum og vend den i den afkølede creme.
Server bærrene med vaniljecremen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.977 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her