Logo

Bær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bær is

Dette er en super nem is. Hemmeligheden er at bruge frosne bær. Men da Fødevarestyrelsen anbefaler at koge frosne bær, så bør du købe/plukke dine bær friske, skylle dem grundigt og fryse dem ned. De frosne bær køres i foodprocessor og tilsættes lidt fløde og ahornsirup - voila frisk is, helt uden E-numre! Og det tager mindre end 5 minutter. Det er da sund dessert der er til at forstå!

300 g frosne bær, fx kirsebær, hindbær, blåbær, brombær, eller dem alle!
1,5 dl piskefløde
1 dl ahornsirup
2 spsk citronsaft
2 spsk flormelis
30 g revet/hakket mørk chokolade 70 %

Mål alle ingredienser op til isen.
Kom de frosne bær i en foodprocessor sammen med flormelis.
Kør på max. hastighed ca. 20 sekunder.
Hæld fløde, citronsaft og ahornsirup i, og kør yderligere 10-20 sekunder, til isen har samlet sig og er lind.
Hav et koldt fad klar, og kom isen hurtigt i.
Sæt i fryseren, eller server med det samme med revet chokolade over.
Server gerne med friske bær.

--

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?