Logo

Bær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bær is

Dette er en super nem is. Hemmeligheden er at bruge frosne bær. Men da Fødevarestyrelsen anbefaler at koge frosne bær, så bør du købe/plukke dine bær friske, skylle dem grundigt og fryse dem ned. De frosne bær køres i foodprocessor og tilsættes lidt fløde og ahornsirup - voila frisk is, helt uden E-numre! Og det tager mindre end 5 minutter. Det er da sund dessert der er til at forstå!

300 g frosne bær, fx kirsebær, hindbær, blåbær, brombær, eller dem alle!
1,5 dl piskefløde
1 dl ahornsirup
2 spsk citronsaft
2 spsk flormelis
30 g revet/hakket mørk chokolade 70 %

Mål alle ingredienser op til isen.
Kom de frosne bær i en foodprocessor sammen med flormelis.
Kør på max. hastighed ca. 20 sekunder.
Hæld fløde, citronsaft og ahornsirup i, og kør yderligere 10-20 sekunder, til isen har samlet sig og er lind.
Hav et koldt fad klar, og kom isen hurtigt i.
Sæt i fryseren, eller server med det samme med revet chokolade over.
Server gerne med friske bær.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagt æble med vaniljeyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune skovjordbær med mandel-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærkage med romHer er en supper lækker om nem kage med blåbær. Kagen er perfekt som let dessert til...
• Bagt æble med vaniljeyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os