Logo

Bær bagt i creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer

4 æg
¾ dl sukker
4 dl fløde
korn fra 1
vaniljestang
4 spsk hvedemel
4 dl blandet bær

Kom æg, sukker, fløde og vanilje i en skål og pisk indtil det begynder, at skumme. Sigt melet henover og pisk indtil det bliver til en ensartet dej. Hæld halvdelen af dejen i en smurt spring form (23 cm) og bag den i en varm ovn, 160ºC i 5 minutter. Tag den ud og fordel bærrene henover. Hæld resten af dejen over og bag tærten igen i 20 minutter eller indtil dejen er fast.
Server evt med en god is.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.184 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?