Logo

Bær-tarteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bær-tarteletter 

 

# Ingredienser

Tarteletter:
30 g let mayonnaise
30 g hvedemel
lidt flydende sødemiddel

Frugtcreme:
100 g DDV økologisk bærblanding (frost)
63 g DDV yoghurt
flydende sødemiddel
lidt vaniljekorn
citronmelisse
ribs

* Tilberedning

Bland mayonnaise og mel sammen til en dej, der sødes let.

Pres dejen ud i 2 metal-muffinsforme og bag dem ved 200° i ca 15 minutter, til de er gyldne.

Tag tarteletterne ud af formen og lad dem afkøle.

Optø de frosne bær, vend dem i yoghurten og smag til med lidt sødemiddel og vanillekorn.

Kom fyldet i de bagte tarteletter og pynt med lidt citronmelisse og lidt ribs.

Tip:
Byt de evt. frosne bær ud med friske hindbær.

Der kan selvfølgelig bruges alle mulige slags frugt efter ønske i tarteletterne.

De kan bages i god tid i forvejen og kan opbevares i en kagedåse i et par dage.



Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

Opskriften er fra opskriftsbogen - Spis dig sund med frugt- fra De Danske Vægtkonsulenter.

 

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 91 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?