Logo

Bærsalat med citron og vanilleis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 personer

1 dl friske hindbær
1 dl friske ribs (eller andre bær)
1 dl halverede og udstenede blå druer
saft og skal fra 1/2 citron
rørsukker
vaniljeis af god kvalitet

Bærrene renses forsigtigt og vendes sammen med halverede druer, revet citronskal, citronsaft og sukker efter behag. Lad dette trække i 15 minutter, gerne længere. Læg vaniljeiskugler i bunden af to høje glas eller små skåle og top bærsalaten op herpå. Kan evt. serveres med små, sprøde kager, fx biscotti.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjysk koldskålDet er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan...
• Hvid chokoladeparfait på mazarinbundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilletærte med frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjysk koldskålDet er først rigtig sommer når du har spist Sønderjysk koldskål, og så vil du ønske du kan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os