Logo

Bærskum med kvarktopping

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

3 bananer
2 dl ribs og solbær
2-3 spsk sukker eller honning
1 dl kvark

Skræl bananerne, del dem i mindre stykker og kom dem i en køkkenmaskine. TIlsæt ribs og solbær samt sukker og kør det hele til et herligt skum.
Fordel bærskummet i flotte portionsglas og stil dem koldt i ca 15-30 min.
Afslut med toppe af kvark oven på bærskummet og servér med det samme
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 975 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bondepige med slør og brombærÆblerne er kogt med brombær og vanilje og er en variation af den klassiske "bondepige med...
• Mousse af fåremælksyoghurt med havesyregranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladecharlotte med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondepige med slør og brombærÆblerne er kogt med brombær og vanilje og er en variation af den klassiske "bondepige med...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os