Logo

Bærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne dessert er både let at lave og smagert dejligt. Husk dog at der skal bruges en food-processor. Retten kan laves hele året enten med frosne eller friske bær. Så prøv den næste gang du har gæster.

 

 

4 Personer

250 g blandede frosne bær
3-4 spsk flormelis
2 spsk citronsaft
1-2 spsk solbærlikør
Et par mynteblade

Alle ingredienser lægges i food-processor og køres først ved laveste hastighed, derefter før højeste ca. 3 min., til der er kommet en cremet sorbet. Sorbeten kugles op med iskugler og lægges i dessertglas. Pyntes med friske mynteblade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Portionsgeléer med cremesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Omelet fra NormandietEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os