Logo

Babyananas med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende dessert med ananas og marengs, der er let at tilberede.

4 pers.

 

2 ananas
2 spsk honning
130 g sukker
2 æggehvider
Pynt: 16 blade frisk  citronmelisse

Halvér ananasen på langs, tag kødet ud og skær det i terninger.

Vend ananaskødet med honning og læg dem tilbage i de halve ananas.

Stil dem i køleskab.

Til marengs:

Pisk sukker og æggehvider sammen til det bliver tykt.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 140°C i ca. 90 minutter.

Læg det over ananasen, pynt med citronmellisse og servér.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.827 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fars kyllinger + Bagt frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rice puddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage MexicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farmor's fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!