Logo

Babyananas med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende dessert med ananas og marengs, der er let at tilberede.

4 pers.

 

2 ananas
2 spsk honning
130 g sukker
2 æggehvider
Pynt: 16 blade frisk  citronmelisse

Halvér ananasen på langs, tag kødet ud og skær det i terninger.

Vend ananaskødet med honning og læg dem tilbage i de halve ananas.

Stil dem i køleskab.

Til marengs:

Pisk sukker og æggehvider sammen til det bliver tykt.

Bag dem i en forvarmet ovn ved 140°C i ca. 90 minutter.

Læg det over ananasen, pynt med citronmellisse og servér.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?