Logo

Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte æbler med kanel, rom og chokolade-nøddefløde

 

# Ingredienser

4 æbler

25 g blødt smør

2 spsk brun farin

1 tsk stødt kanel

2 spsk mørk rom

1 dl piskefløde

1 plade Ritter Sport honningsaltede mandler

 

* Tilberedning

Fjern kernehuset med en udstikker eller en teske.

Rør smør, farin, kanel og rom sammen og fyld æblerne med det.

Bag æblerne i et ovnfast fad i 20-25 min ved 190 °C.

Hak chokoladen og pisk fløden stiv.

Vend chokoladen i fløden og server med de varme æbler.

 

Energi pr person: 1459KJ/349Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 2,6 g. Kulhydrat: 19,1 g. Fedt: 13,7 g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her