Logo

Bagte æbler med kastanjeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte æbler med kastanjeis

 

# Ingredienser

1 dåse La Comtesse kastanjer
1 l vaniljeis
4 Rød Aroma æbler
200 g kransekagemasse
1 økologisk citron, reven skal af
15 g mandelflager
karamelsauce - kan udelades

 

* Tilberedning

Hak kastanjerne groft og rør dem med vaniljeisen. Sæt isen på frost igen.
Halvér æblerne og fjern kernehuset.
Rør kransekagemassen med revet citronskal.

Fyld massen i æblerne og drys med mandelflager.

Bag æblerne i ovnen ved 175 °C i 15 minutter.
Servér æblerne med kastanje-vaniljeis til.

Pynt evt. med karamelsauce.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?