Logo

Bagte æbler med vaniljecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagte æbler med vaniljecreme

 

Når man liiige har lyst til lidt sødt, er denne nemme opskrift god at have ved hånden.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge/bagetid: 5 min.

 

#

2-3 syrlige æbler

2-3 spsk flormelis

1 æg

1 tsk majsstivelse

½ stang vanilje (evt lidt vaniljesukker)

2 spsk sukker

2 dl mælk

*

 

SKRÆL æblerne, halver dem og fjern kernehusene.

Skær de halve æbler i skiver, og læg dem taglagt i en lille bradepande smurt med smør eller olie.

 

SIGT flormelis over æblerne, og bag dem under grillen i ovnen, til de er gyldne og møre ca. 5 min.

 

PISK ægget sammen med majsstivelse i en gryde.

Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud, og pisk dem i ægget sammen med sukkeret.

Tilsæt mælk, og kog det igennem under piskning.

 

FORDEL den varme creme i to dybe tallerkner, og læg forsigtigt æblerne ovenpå.

Server straks.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbletrifli med kanelFuldstændig vidunderlig æbletrifli, særligt når de danske æbler er i sæson. Prøv denne...
• RubensRubens stammer fra Norditalien og er en krydsning af Gala og Elstar. Rubens er en...
• Æbleskiver med æble iÆbleskiver med æbler indeni er en dansk specialitet, der går tilbage til 1700-tallet. De...
• KakaobuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os