Logo

Bagte blommer med creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagte blommer med creme


Blommer til dessert? Ja, det smager fantastisk godt! Server også gerne med lækker creme, og du har en super velsmagende dessert, dine gæster vil glædes over.

Arbejdstid: 15 min. Bagetid: ca. 20 min. 4 personer

 

#

8-12 store blommer

2 spsk sukker

1 dl hvidvin eller hyldeblomstsaft

200 g cremefraiche 18%

2 friske æggeblommer

2-3 spsk flormelis

*

 

VASK blommerne, og prik dem med en gaffel.

 

DRYS sukker i bunden af et ovnfast fad, og hæld vin eller saft i.

Læg blommerne i fadet, og sæt det i ovnen ved 200 °C i ca. 20 min., afhængigt af hvor modne blommerne er.

 

ØR cremefraiche med æggeblommer og flormelis.

 

SERVER de lune blommer med cremen.

 

Bagte blommer med creme

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 142 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blommechutney 3I Danmark har vi tradition for at sylte grønsager med eddike og sukker, mens vi til frugt...
• BlommerBlommen stammer oprindeligt fra Asien. Det er en saftig stenfrugt, der kan være blåviolet,...
• Blommemarmelade med valnødder 2Du skal prøve denne marmelade den smager lige skønt på ristet brød eller som tilbehør til...
• NougatparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os