Logo

Baileytærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne Baileystærte med marengs og nødder er utrolig lækker. Perfekt opskift hvis man vil imponere gæsterne. Serveres gerne med en kop kaffe og et glasy Baileys.

 


125 gr usaltet smør
100 gr sukker
2 æg
70 gr hvedemel
70 gr kartoffelmel
1 tsk bagepulver
100 gr overtrækschokolade
1 ½ dl bailey
5 dl piskefløde
10 hvide marengs
1 tsk kakao
50 gr hakkede hasselnødder

Rør smør og sukker hvidt, kom æggene i et af gangen. Bland hvedemel, bagepulver og kartoffelmel, rør det i dejen. Det kommes i en smurt springform. Bages ved 175ºC i 25 min. Hæld likøren over bunden. Smelt chokoladen og kom den ovenpå bunden. Pisk fløden stiv og kom den på kagen. Knus marengsen drys den ovenpå sammen med kakao og nødderne.

Kan laves i et stort tærtefad, eller laves i enkeltportioner som på billedet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.863 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her