Logo

Baked Alaska

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Baked Alaska stammer, på trods af navnet oprindeligt fra Frankrig hvor det kaldes omelette à la norvégienne. Retten laves altid med lagkagebunde, is og marengs, men kan laves på forskellige frugter.

 

 

1 lagkagebund
2 pk. frosne bær
3/4 l. god vaniljeis
3 æggehvider
1 1/2 dl melis
evt. mandelflager

Tø bærene op.
Varm ovnen til 275ºC.


Pisk æggehvider MEGET stive (du skal kunne vende skålen uden at
noget falder ud).
Vend sukkeret i (gøres bedst med en dejskraber).
Fordel bærene på lagkagebunden (hold siderne fri)
Læg isen på (direkte fra fryseren) (igen hold siderne fri) og dæk HELT med marengsdejen.
Drys evt. mandelflager over.
Bag ca. 5 min. til gyldent.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IsrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage - DessertBag en dejlig saftig æblekage - opskriften er pærenem!
• JordbærsalsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• IsrouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os