Logo

Banan- og ananasis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dejlig hjemmelavet banan-og ananasis, der laves uden brug af ismaskine. Ved servering ser det flot ud hvis isen bliver pyntet med chokolade og eventuelt friske bær. Perfekt til en varm sommerdag.

 

6 Personer

2 dl piskefløde
3 spsk sukker
1 moden banan
1 1/2 dl hakket ananas
2 spsk citronsaft
1 l vaniljeis
50 g mørk chokolade
Pynt: friske bær

Pisk fløden stiv og bland sukkeret i. Mos bananen og rør den i flødeskummet sammen med hakket ananas og citronsaft. Læg isen i køleskabet til den er lidt blød. Rør fløde/frugtblandingen sammen med isen og fyld den i en randform. Frys isen i mindst 4 timer. Inden servering dyppes formen et øjeblik i varmt vand og isen vendes ud på et fad. Smelt chokoladen og hæld den over isen i en tynd stråle og pynt med friske bær.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
• Jordbærkoldskål 3Gør jordbærrene til en del af denne skønne koldskål og oplev hvor perfekt det harmonerer
• Øllebrød med æblesorbetNyd en lækker øllebrød med frisk æblesorbet som dessert
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!