Logo

Banan- og ananasis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejlig hjemmelavet banan-og ananasis, der laves uden brug af ismaskine. Ved servering ser det flot ud hvis isen bliver pyntet med chokolade og eventuelt friske bær. Perfekt til en varm sommerdag.

 

6 Personer

2 dl piskefløde
3 spsk sukker
1 moden banan
1 ½ dl hakket ananas
2 spsk citronsaft
1 l vaniljeis
50 g mørk chokolade
Pynt: friske bær

Pisk fløden stiv og bland sukkeret i. Mos bananen og rør den i flødeskummet sammen med hakket ananas og citronsaft. Læg isen i køleskabet til den er lidt blød. Rør fløde/frugtblandingen sammen med isen og fyld den i en randform. Frys isen i mindst 4 timer. Inden servering dyppes formen et øjeblik i varmt vand og isen vendes ud på et fad. Smelt chokoladen og hæld den over isen i en tynd stråle og pynt med friske bær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her