Logo

Banan- og ananasis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dejlig hjemmelavet banan-og ananasis, der laves uden brug af ismaskine. Ved servering ser det flot ud hvis isen bliver pyntet med chokolade og eventuelt friske bær. Perfekt til en varm sommerdag.

 

6 Personer

2 dl piskefløde
3 spsk sukker
1 moden banan
1 1/2 dl hakket ananas
2 spsk citronsaft
1 l vaniljeis
50 g mørk chokolade
Pynt: friske bær

Pisk fløden stiv og bland sukkeret i. Mos bananen og rør den i flødeskummet sammen med hakket ananas og citronsaft. Læg isen i køleskabet til den er lidt blød. Rør fløde/frugtblandingen sammen med isen og fyld den i en randform. Frys isen i mindst 4 timer. Inden servering dyppes formen et øjeblik i varmt vand og isen vendes ud på et fad. Smelt chokoladen og hæld den over isen i en tynd stråle og pynt med friske bær.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekompot med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-youghurtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Affogato al caffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekompot med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os