Logo

Banan- og citronsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende opskift på sorbet lavet af banan og citron og helt uden ismaskine. Desserten skal dog laves god tid i forvejen i det isen skal være i fryseren en del timer inden den er klar.

 

6 Personer

4 små søde bananer (godt modne, men ikke brune)
6 citroner + reven skal af 2
4 æggehvider
1 dl flormelis

Blend bananerne sammen med citronsaft og reven citronskal til det er en cremet masse. Rør flormelis i. Pisk hviderne stive og vend disse i bananmassen. Hæld isen i en beholder med låg (ca. 1 liter). Frys massen i ca. 3 timer til den er fast i kanten. Tag den ud og pisk til den er luftig. I fryseren med den igen til den er fast.

 Der bliver omkring en liter is ud af denne opskrift.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HonningbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VaniliesouffleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Islagkage med melon og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HonningbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os