Logo

Banan- og citronsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende opskift på sorbet lavet af banan og citron og helt uden ismaskine. Desserten skal dog laves god tid i forvejen i det isen skal være i fryseren en del timer inden den er klar.

 

6 Personer

4 små søde bananer (godt modne, men ikke brune)
6 citroner + reven skal af 2
4 æggehvider
1 dl flormelis

Blend bananerne sammen med citronsaft og reven citronskal til det er en cremet masse. Rør flormelis i. Pisk hviderne stive og vend disse i bananmassen. Hæld isen i en beholder med låg (ca. 1 liter). Frys massen i ca. 3 timer til den er fast i kanten. Tag den ud og pisk til den er luftig. I fryseren med den igen til den er fast.

 Der bliver omkring en liter is ud af denne opskrift.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.003 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?