Logo

Banan og honning cupcakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejlige cupcakes med banan, honning og valnødder. Banan og honning gør disse cupcakes dejligt søde mens valnødderne giver lidt knas.

Bananer er ligesom honning naturligt søde. Valnødderne giver det søde modspil og bidrager samtidig med lidt knas.

 

18 cupcakes:

450 g (cirka 4) moste banan

150 g lyst brunt sukker

90 g honning

4 spsk smør, smeltet

225 g hvedemel

2 ½ tsk bagepulver

1 knsp salt

150 g grofthakkede valnødder

 

Varm ovnen op til 175°C og læg 18 papirforme i muffinforme.

Pisk bananer, sukker, honning og smør sammen i en skål med en elektrisk håndmikser, til det er godt blandet.

Tilsæt langsomt mel, bagepulver og salt og bland godt.

Fold de hakkede valnødder i.

Fordel dejen i papirformene og bag kagerne i 20 minutter.

Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af i 5 minutter.

Løft papirformene op af formene og lad kagerne køle af på en rist.

Giv hver kage en folieform uden på papirformen.

Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 2 dage, eller frys dem i op til 3 måneder.

 

Madopskrift billede

Variationer:

 

Cupcakes med banan, honning og hasselnødder

Følg basisopskriften. Erstat valnødder med 115 g grofthakkede hasselnødder.

 

Cupcakes med banan og ahornsirup

Følg basisopskriften. Erstat honning med 90 g ahornsirup.

 

Cupcakes med banan, pekannødder og lys sirup

Følg basisopskriften. Erstat valnødder med 115 g grofthakkede pekannødder og honning med 90 g sirup.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her