Logo

Banan- og sagocreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dessert lavet af bananer og sagogryn. Sagogryn bruges often i det asiatiske køkken hvor de bruges til grød, supper og desserter.

 

4 Personer

12 modne bananer uden skræl
2 1/2 dl sukker
1 dl udblødte kogte sagogryn
1 dl tørret tapioka
1 l tynd kokosmælk
5 palmeblade
2 1/2 dl tyk kokosmælk
2 spsk ristede hakkede jordnødder

Drys bananerne med sukker. Udblød sagogryn og tapioka hver for sig i vand i 2 timer. Varm tynd kokosmælk med sago, tapioka og palmeblade i en gryde og kog i 15 minutter, tilsæt derefter bananerne. Når bananerne er færdige, tilsættes den tykke kokosmælk og gryden tages af blusset.

 

 Køl cremen af og fordel den i skåle. Drys med jordnødder.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærmedaljeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - 1. påskedag Påsken ligger ikke på en bestemt dato som julen. Påsken betyder en lang række fridage,...
• Kathrineblommekage i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-marengs-dessertSommerens bær og frugter med creme og marengsbund og så lidt flødeskum - så er den hjemme
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os