Logo

Banan- og sagocreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dessert lavet af bananer og sagogryn. Sagogryn bruges often i det asiatiske køkken hvor de bruges til grød, supper og desserter.

 

4 Personer

12 modne bananer uden skræl
2 1/2 dl sukker
1 dl udblødte kogte sagogryn
1 dl tørret tapioka
1 l tynd kokosmælk
5 palmeblade
2 1/2 dl tyk kokosmælk
2 spsk ristede hakkede jordnødder

Drys bananerne med sukker. Udblød sagogryn og tapioka hver for sig i vand i 2 timer. Varm tynd kokosmælk med sago, tapioka og palmeblade i en gryde og kog i 15 minutter, tilsæt derefter bananerne. Når bananerne er færdige, tilsættes den tykke kokosmælk og gryden tages af blusset.

 

 Køl cremen af og fordel den i skåle. Drys med jordnødder.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• banankage med bananchipsSvampet banankage med citron og sprøde bananchips på toppen. Den bliver et sikkert hit hos...
• Mango, ingefær og appelsin på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombæryoghurtSund og slank med madABC.dk - Let og lækker dessert
• Banankage 10 fedt %Prøv denne lækre banankage med kun 10 % fedt. Prøv eventuelt at putte lidt citronsaft...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os