Logo

Banan- og sagocreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dessert lavet af bananer og sagogryn. Sagogryn bruges often i det asiatiske køkken hvor de bruges til grød, supper og desserter.

 

4 Personer

12 modne bananer uden skræl
2 ½ dl sukker
1 dl udblødte kogte sagogryn
1 dl tørret tapioka
1 l tynd kokosmælk
5 palmeblade
2 ½ dl tyk kokosmælk
2 spsk ristede hakkede jordnødder

Drys bananerne med sukker. Udblød sagogryn og tapioka hver for sig i vand i 2 timer. Varm tynd kokosmælk med sago, tapioka og palmeblade i en gryde og kog i 15 minutter, tilsæt derefter bananerne. Når bananerne er færdige, tilsættes den tykke kokosmælk og gryden tages af blusset.

 

 Køl cremen af og fordel den i skåle. Drys med jordnødder.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.676 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?