Logo

Banan mousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En mousse har ofte en let of luftig tekstur. Denne dessert mousse med banan laves med æggerhvider og piskefløde, der gør den let og lækker.


50 gr. sukker
2 æggeblommer
2 ½ bananer
½ citron
5 gr gelatine
1 ½ dl piskefløde
2 æggehvider

Æggeblommer og sukker røres hvidt.
Bananerne moses og tilsættes citronsaften, blandes derefter i æggeblommerne sammen med gelatinen. Flødeskummet tilsættes og til sidst de stiftpiskede æggehvider.
Fyldes i portionsglas og sættes til køling.

Dekoreres med lidt flødeskum og frugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.238 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her