Logo

Banan med yoghurt iscreme og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

I denne opskift skal bananerne grilles til de er helt sorte. Bananerne serveres med iscreme og en indiskinspiret sauce iform af karry, citrongræs og ananasjuice. Anderledes dessert.

 

Til to personer:


2 stk Djævle banan
2 ½ dl Yoghurt
2 ½ dl Piskefløde
100 g Honning
100 g Past. Æggeblommer
4 g Karry
2 g Citrongræs
2 dl Ananas juice

Djævle bananer grilles til de er helt sorte og holdes varme. Piskefløden bringes i kog og legeres med æggeblommer og sukker til 83ºC hvor yoghurten tilsættes. Nu skal isen afkøles, hvorefter den køres på ismaskinen. Karryen ristes på en tør pande og blendes med citrongræs og ananas juicen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gratin med kirsebær og nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Symphonie de petits foursEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Honningkage med hvid chokoladeparfait og rabarberkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratin med kirsebær og nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!