Logo

Banan med yoghurt iscreme og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I denne opskift skal bananerne grilles til de er helt sorte. Bananerne serveres med iscreme og en indiskinspiret sauce iform af karry, citrongræs og ananasjuice. Anderledes dessert.

 

Til to personer:


2 stk Djævle banan
2 ½ dl Yoghurt
2 ½ dl Piskefløde
100 g Honning
100 g Past. Æggeblommer
4 g Karry
2 g Citrongræs
2 dl Ananas juice

Djævle bananer grilles til de er helt sorte og holdes varme. Piskefløden bringes i kog og legeres med æggeblommer og sukker til 83ºC hvor yoghurten tilsættes. Nu skal isen afkøles, hvorefter den køres på ismaskinen. Karryen ristes på en tør pande og blendes med citrongræs og ananas juicen.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?