Logo

Banan med brun rom, vanilje og sirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og vanilje. Server gerne denne lækre sommerdessert med kokosis.

Brug direkte grillning

 

1/2 dl brun rom

100 g brun farin

1 stang vanilje

4 bananer

tilbehør: evt. kokosis

 

Kog en sirup af rom, brun farin og vanilje.

Læg bananerne med skal på den varme grill i 10-15 minutter.

Vend dem hvert minut, så de bliver gennemmøre.

Skær en slids i bananerne og fyld sirup i hver banan.

Server med kokosis eller blot som de er.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.540 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbæris på banan i honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletrifli med kogt cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Karamelrand - i trykkogerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-is med melonkuglerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!