Logo

Bananbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bananbåde, der er en slags banansalat serveret i bananskælles, marineres i sukker og citronsaft. hertil tilføres æbler og appelsin, der fuldende salaten. Server desserten med flødeskum.

 

2 bananer
1 appelsin
1 rødt æble
3 spsk sukker
2 spsk citronsaft
2 dl piskefløde, pisket til skum

De skyllede bananer flækkes på langs med en skarp kniv. Banankødet pilles forsigtigt ud, skæres i terninger og marineres i sukker og citronsaft. Appelsin- og æbleterninger blandes i. Kort tid før anretningen blandes flødeskummet i frugten. Salaten fyldes i halve bananskaller.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marengsroulade med abrikoscremeDenne roulade er nem at tilberede og smager himmelsk. Erstat evt. abrikoserne med tørrede...
• CannoliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde æblekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengsreder med fyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os