Logo

Bananbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bananbåde, der er en slags banansalat serveret i bananskælles, marineres i sukker og citronsaft. hertil tilføres æbler og appelsin, der fuldende salaten. Server desserten med flødeskum.

 

2 bananer
1 appelsin
1 rødt æble
3 spsk sukker
2 spsk citronsaft
2 dl piskefløde, pisket til skum

De skyllede bananer flækkes på langs med en skarp kniv. Banankødet pilles forsigtigt ud, skæres i terninger og marineres i sukker og citronsaft. Appelsin- og æbleterninger blandes i. Kort tid før anretningen blandes flødeskummet i frugten. Salaten fyldes i halve bananskaller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her