Logo

Bananbåde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bananbåde, der er en slags banansalat serveret i bananskælles, marineres i sukker og citronsaft. hertil tilføres æbler og appelsin, der fuldende salaten. Server desserten med flødeskum.

 

2 bananer
1 appelsin
1 rødt æble
3 spsk sukker
2 spsk citronsaft
2 dl piskefløde, pisket til skum

De skyllede bananer flækkes på langs med en skarp kniv. Banankødet pilles forsigtigt ud, skæres i terninger og marineres i sukker og citronsaft. Appelsin- og æbleterninger blandes i. Kort tid før anretningen blandes flødeskummet i frugten. Salaten fyldes i halve bananskaller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her