Logo

Bananbeignets med jordnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Beignet er dej, der koges i varm olie. Her er det banan, der rulles i dejen, men også kød, grøntsager og andre frugter kan rulles i dejen. Server desserten varm, så smager de bedst.

 

4 Personer

4 bananer
80 g hvedemel
1 æg
2 spsk sukker
100 g finthakket jordnødder
1 dl sødmælk
1 tsk stødt kanel

Bananerne skæres i to dele. Hvedemel, æg, sukker, jordnødder, mælk og kanel piskes sammen til en tynd pandekagedej. Bananstykkerne dyppes i dejen og koges i varm olie. Når de er gyldne, tages de op og lægges på fedtsugende papir. Serveres varme evt. drysset med sukker.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.469 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bagt grapefrugt med mandlerEn nem hverdagsdessert eller luksus-morgenmad
• Lun ferskendessert med nøddecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blå saga cheesecake med kanelsyltede abrikoser i nøddekrokantCheesecake kan laves på utrolig mange måder. I denne opskrift laves kagen med blå saga ost...
• Bagt hokkaido med yoghurt, tomater og ristede græskarkernerIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!