Logo

Bananbeignets med jordnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beignet er dej, der koges i varm olie. Her er det banan, der rulles i dejen, men også kød, grøntsager og andre frugter kan rulles i dejen. Server desserten varm, så smager de bedst.

 

4 Personer

4 bananer
80 g hvedemel
1 æg
2 spsk sukker
100 g finthakket jordnødder
1 dl sødmælk
1 tsk stødt kanel

Bananerne skæres i to dele. Hvedemel, æg, sukker, jordnødder, mælk og kanel piskes sammen til en tynd pandekagedej. Bananstykkerne dyppes i dejen og koges i varm olie. Når de er gyldne, tages de op og lægges på fedtsugende papir. Serveres varme evt. drysset med sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?