Logo

Banandessert fra Sydafrika - Banana fool

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne dessert stammer oprindeligt fra Sydafrika og indeholder blandt andet banan, farin og rom. Serveres gerne med en klat flødeskum og et drys nelliker.   

 

 

6 bananer, meget modne

3 æg

3 spsk farin

3 spsk rom eller anden alkohol

1 dl piskefløde

et drys nellike

 

Bananerne moses godt, og æggeblom­merne røres med sukkeret og piskes i bananmosen sammen med rommen.

Ægge­hviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.

Desserten anrettes i små portionsskåle og pyntes med en klat flødeskum og et lillebitte drys nellike.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.361 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Figner, økologiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat - fedtfattigHvis du vil tabe dig; En portion svarende til 1⁄6 af hele frugtsalaten kan spises som...
• Figner, ovnbagteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!