Logo

Banandessert med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne dessert med banan og kanel er utrolig let at lave og smager dejligt. Server gerne retten varm med flødeskum.

 

4 bananer
4 spsk brun farin
2 spsk smør
2 tsk kanel
1 spsk revet citronskal
tilbehør flødeskum
 
Smelt smørret i en tykbundet gryde, kom brun farin i og lad det
karamelisere.
Skær hver banan i fem stykker og kom dem i sukkermassen.
Kom kanel og citronskal i og lad bananstykkerne boble i karamellen i to-tre
minutter.
Server varme med flødeskum. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her