Logo

Banandessert med flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne dessert med banan og kanel er utrolig let at lave og smager dejligt. Server gerne retten varm med flødeskum.

 

4 bananer
4 spsk brun farin
2 spsk smør
2 tsk kanel
1 spsk revet citronskal
tilbehør flødeskum
 
Smelt smørret i en tykbundet gryde, kom brun farin i og lad det
karamelisere.
Skær hver banan i fem stykker og kom dem i sukkermassen.
Kom kanel og citronskal i og lad bananstykkerne boble i karamellen i to-tre
minutter.
Server varme med flødeskum. 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.373 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gateu MarcelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbær trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os