Logo

Bananer à la Venezuela

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende og sød latianamerikansk inspireret banandessert hvor bananerne flamberes i rom og bananlikør. Serveres med vaniljeis.

 

35 gram smør
100 gram brun sukker
4 modne bananer
1/2 tsk stødt kanel
1 dl hvid rom
1/2 dl bananlikør
1/2 liter vanilje is

Smelt smørret og brun sukkeret forsigtigt på en pande. Skræl bananerne, halver dem på langs, læg dem i ét lag på panden så de er dækkede af sukkermassen. Lad dem simre stille og roligt i godt 3 minutter, vend dem én gang. Skru helt op for varmen, hæld rommen og likøren over og tag panden af varmen før du flamberer dem ved at sætte ild til den varme alkohol. Portionsanret bananerne med den blødgjorte is samt saucen fra panden. Server straks, så isen ikke smelter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Agen sveske-armagnac isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Klatkager 2009En portion risengrød er ikke bare en portion risengrød - den kan blive til meget andet så...
• Apple pie og den perfekte tærtedejNår man læser amerikanske opskrifter, madklummer og lignende, hvor pie (tærte) er emnet,...
• Agen sveske-armagnac isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os