Logo

Bananer bagt med kastaniesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne dessert med bananer, der bages i ovnen og serveres med kastaniesauce er meget spændende og anderledes.

 

 

4 Personer:

 

 
6 store bananer
Sauce:
225 g usødet kastaniepuré
3 spsk appelsinjuice
Revet skal af 1 appelsin
1 spsk citronsaft
50 g råsukker
1 tsk Grand Marnier

Anbring bananerne med skrællen på i en bradepande og bag dem i ovnen ved 180ºC i 20 minutter. Fjern skrællen og flyt banankødet forsigtigt over på et fad.

Kom ingredienserne til saucen i en gryde over vandbad. Varm igennem ved jævn varme og hæld saucen over bananerne.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?