Logo

Bananer i appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende dessert med banan, appelsinsauce, mandler og portvin.

 

4 Personer

4 modne bananer
1 ½ dl piskefløde
5 spsk appelsinmarmelade
reven skal af 1 usprøjtet appelsin
saft af en appelsin
1 dl portvin
25 g mandler
15 g smør

Skold smut og hak mandlerne. Varm fløden op. Rør appelsinmarmeladen i, tilsæt saft, reven skal og portvin. Lad saucen koge jævnt et par minutter.
Lad smørret bruse af på en pande. Skræl imens bananerne og del dem på langs. Vend dem et øjeblik i lysebrunt smør på panden. Brug en paletkniv, da det er meget blødt.
Anret bananerne på et fad, hæld saucen over og drys med mandelsplitterne - server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her