Logo

Bananer med farin og kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Let og hurtig dessert med banan, farin, kokos og citronsaft, der bages i ovnen til de er møre. Serveres sammen med is, for eksempel vaniljeis.

 

4 bananer
2 spsk citronsaft
100 g brun farin
2 spsk reven kokos
 
Varm ovnen op til 180ºC.
Skræl bananerne og skær dem igennem på langs.
Læg de halverede bananer i et dybt, ovnfast fad med den buede side opad.
Dryp citronsaft over og drys brun farin samt kokos ovenpå.
Bag bananerne i ovnen i 10-15 minutter, til de er møre.
Server sammen med is.
 
Tips: Hvis det øverste lag skal være ekstra sprødt, sættes desserten
under en varm grill i nogle få sekunder lige inden servering.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.538 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?