Logo

Bananer med farin og kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Let og hurtig dessert med banan, farin, kokos og citronsaft, der bages i ovnen til de er møre. Serveres sammen med is, for eksempel vaniljeis.

 

4 bananer
2 spsk citronsaft
100 g brun farin
2 spsk reven kokos
 
Varm ovnen op til 180ºC.
Skræl bananerne og skær dem igennem på langs.
Læg de halverede bananer i et dybt, ovnfast fad med den buede side opad.
Dryp citronsaft over og drys brun farin samt kokos ovenpå.
Bag bananerne i ovnen i 10-15 minutter, til de er møre.
Server sammen med is.
 
Tips: Hvis det øverste lag skal være ekstra sprødt, sættes desserten
under en varm grill i nogle få sekunder lige inden servering.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.922 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brombærpocheret pæreEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med rødløgssauce + JordbærcremeEn ret som i det moderne bistrokøkken - med masser af løg, portvin og rosmarin. Robust,...
• Chokoladeis Ecorces d'OrangeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærpleskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os