Logo

Bananer med likør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændede dessert indeholdende bananer med orangelikør, for eksempel cointreau, samt sukker og smør. Server gerne med flødeskum eller vaniljeis til samt et par appelsinskiver og citronmelisse til pynt. 

 

6 Personer

6 mellemstore bananer
2 spsk smør
2 spsk sukker
1 dl sød orangelikør
1 spsk friskpresset citronsaft
sukker
appelsinskiver
citronmelisse

Skræl bananerne og drys dem med sukker. Steg dem forsigtigt let gyldne på en pande i let brunet smør. De må ikke brænde på. Hæld likør og citronsaft på og smag til med sukker. Lad bananerne småsnurre ca. 5 min., eller til de er bløde. Pyntes med et par skiver appelsin og et blad citronmelisse.

Tilbehør: Flødeskum eller vaniljeis

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marengskage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bærskum med kvarktoppingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• NutellaisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengskage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os