Logo

Bananfritter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Anderledes dessert hvor bananer vendes i en dej og frituresteges. Bananfritter serveres helt varme, eventuelt med vanilijeis til samt kanel, sirup og flormelis.

 

 

6 halvmodne bananer
75 g hvedemel
2 spsk majsmel (majsstivelse Maizena)
3-4 spsk perlesukker
1/4 tsk salt
1 dl vand
Olie til friturestegning
Eventuelt stødt kanel, flormelis, vaniljeis og sirup til servering   
   
I en skål sigtes majsmel, hvedemel, salt og perlesukker.
Hvis perlesukkeret ikke siver igennem, hældes det i.
Ved konstant omrøring tilsættes vand, indtil dejens konsistens er tyk
pandekagedej.
Banerne skæres i halve uden skræl.
I en lille gryde eller wok hældes olie i en dybde af 2-4 cm.
Olien varmes til nær kogepunktet, 190ºC.
Vend bananerne i dejen og tag dem enkeltvis op med en tang.
Læg bananerne aldeles forsigtig i frituren. Start med en ad gangen.
Steg til bananerne er gyldne.
De tager meget hastigt farve. Derefter lægges de til afdrypning.
Bananfritterne serveres varme og kan nedfryses.  

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med smuldredejEn smuldredej er simpel og kan laves hurtigt. Dejen bliver ekstra sprød, hvis overfladen...
• Jordbærtærte med pistaciecreme 2Jordbær og pistacier er et godt makkerpar. Denne tærte er bagt med en mazarinagtig creme...
• Abrikossauce 2Abrikossauce er en dejlig sauce som kan bringe sødme til både salte og syrlige retter.
• Æblekage med smuldredejEn smuldredej er simpel og kan laves hurtigt. Dejen bliver ekstra sprød, hvis overfladen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os