Logo

Bananfritter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anderledes dessert hvor bananer vendes i en dej og frituresteges. Bananfritter serveres helt varme, eventuelt med vanilijeis til samt kanel, sirup og flormelis.

 

 

6 halvmodne bananer
75 g hvedemel
2 spsk majsmel (majsstivelse Maizena)
3-4 spsk perlesukker
¼ tsk salt
1 dl vand
Olie til friturestegning
Eventuelt stødt kanel, flormelis, vaniljeis og sirup til servering   
   
I en skål sigtes majsmel, hvedemel, salt og perlesukker.
Hvis perlesukkeret ikke siver igennem, hældes det i.
Ved konstant omrøring tilsættes vand, indtil dejens konsistens er tyk
pandekagedej.
Banerne skæres i halve uden skræl.
I en lille gryde eller wok hældes olie i en dybde af 2-4 cm.
Olien varmes til nær kogepunktet, 190ºC.
Vend bananerne i dejen og tag dem enkeltvis op med en tang.
Læg bananerne aldeles forsigtig i frituren. Start med en ad gangen.
Steg til bananerne er gyldne.
De tager meget hastigt farve. Derefter lægges de til afdrypning.
Bananfritterne serveres varme og kan nedfryses.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her