
 
 
6 halvmodne bananer 
75 g hvedemel 
2 spsk majsmel (majsstivelse Maizena) 
3-4 spsk perlesukker 
¼ tsk salt 
1 dl vand 
Olie til friturestegning 
Eventuelt stødt kanel, flormelis, vaniljeis og sirup til servering    
    
I en skål sigtes majsmel, hvedemel, salt og perlesukker. 
Hvis perlesukkeret ikke siver igennem, hældes det i. 
Ved konstant omrøring tilsættes vand, indtil dejens konsistens er tyk 
pandekagedej. 
Banerne skæres i halve uden skræl. 
I en lille gryde eller wok hældes olie i en dybde af 2-4 cm. 
Olien varmes til nær kogepunktet, 190ºC.
Vend bananerne i dejen og tag dem enkeltvis op med en tang. 
Læg bananerne aldeles forsigtig i frituren. Start med en ad gangen. 
Steg til bananerne er gyldne. 
De tager meget hastigt farve. Derefter lægges de til afdrypning.
Bananfritterne serveres varme og kan nedfryses.