Logo

Bananis med Sambuca og bærcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Spændende dessert hvor bananisen er tilført sambuca, der er en likør med smag af anis. Serveres gerne med vafler, coulis og friske bær til pynt. Velbekomme
 
 

Pisk 1 dåse kondeseret mælk (4 dl) i 1 l. letpisket flødeskum.
Mos 3 bløde bananer og rør op med 2 dl Sambuca (likør).
Bland flødecreme og bananmos og frys.
Bring 500 g friske eller frosne bær (jordbær eller hindbær) langsomt i kog med 200 g flormelis og lad småsimre i 5 minutter.
Purer massen og pres den gennem en si.
Kugl isen op og server med filovafler, coulis og et par friske bær til pynt.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.460 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her