Logo

Bananis med Sambuca og bærcoulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Spændende dessert hvor bananisen er tilført sambuca, der er en likør med smag af anis. Serveres gerne med vafler, coulis og friske bær til pynt. Velbekomme
 
 

Pisk 1 dåse kondeseret mælk (4 dl) i 1 l. letpisket flødeskum.
Mos 3 bløde bananer og rør op med 2 dl Sambuca (likør).
Bland flødecreme og bananmos og frys.
Bring 500 g friske eller frosne bær (jordbær eller hindbær) langsomt i kog med 200 g flormelis og lad småsimre i 5 minutter.
Purer massen og pres den gennem en si.
Kugl isen op og server med filovafler, coulis og et par friske bær til pynt.
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pærer med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fersken a la CarolinaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à la mande 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer med karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os