Logo

Bananparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Parfait er en slags isdessert, her lavet med banan og hyldeblomstsaft. Retten skal fryses minimum to døgn og gerne længere tid før servering, så husk at gå i gang et par dage før.

 

 

8 personer

6 æggeblommer
150 g sukker
1 dl koncentreret hyldeblomstsaft
5 dl piskefløde
2 bananer

Isen:
Æggeblommerne piskes med sukkeret og blandes nu i den stiftpiskede fløde.
Bananerne skæres i små stykker og kommes i isen.
Sættes i fryseren i mindst 2 døgn – gerne længere.
Tages ud 20 min. før serveringen

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her